Team Specialistläkare
Team-specialist arbetar med en rad olika inriktningar, där ibland: ögonläkare, gynekologer, radiologer, ÖNH-specialister, internmedicinare och kirurger. Dessa väljer vi noggrant innan vi inleder ett samarbete. Vi har en grundlig kvalitetssäkringsprocess och lägger stor vikt vid att du är lämpad för uppdraget. På så sätt kan du alltid vara trygg med att du har en seriös och professionell samarbetspartner.

Vi är måna om att du ska få en personlig kontakt och service utöver det vanliga. Allt för att du ska känna dig redo inför, under och efter ditt uppdrag.

Vi skräddarsyr en lösning utifrån dina önskemål och ser till att din kompetens kommer till användning på bästa möjliga sätt.

Lämna gärna in en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort för att göra en plan över hur, var och när just du vill arbeta!

VI FÖRMEDLAR:

Specialistläkare

Varför Doktorsjouren?

Vi har ett långsiktigt engagemang.  Vår vision är att all personal förmedlad via Doktorsjouren ska kunna känna stolthet över sitt arbete och insats.

Vår värdegrund genomsyrar vårt arbete och därför blir det naturligt för oss att ha stor transparens samt återinvestera i vården och vår personal. I grund och botten handlar vårt arbete om att förbättra vården i landet och vi hoppas kunna göra det med dig.