För dig som psykiater
Vi förmedlar sjukvårdspersonal till psykiatriska mottagningar och avdelningar runt om i hela Sverige. Vi har ett stort engagemang i vårt arbete, och har stor nytta av en gedigen erfarenhet inom branschen sedan flera år tillbaka.
För oss är det viktigt att patienterna får träffa kompetenta och duktiga psykiatriker som är noggrant kvalitetssäkrade.

Vi är väldigt måna om att ni som psykiatriker känner er väl omhändertagna och vi vill gärna hjälpa till att underlätta er vardag. Vi utgår helt ifrån era önskemål och gör vårt allra yttersta för att tillgodo se dem. Det kan vara allt ifrån att arbeta en strövecka till längre hel- och deltidslinjer.

För oss är det viktigt att våra verksamheter får duktig personal men också att du som läkare känner dig trygg med att du arbetar för ett pålitligt företag, där du kan räkna med att läkarna och sjuksköterskorna som arbetar för oss gör ett gott arbete runt om i Sverige.

Vi finns alltid tillgängliga för dig när du behöver oss, vi värnar oerhört mycket om dig som individ och att du känner dig väl behandlad och nöjd med ditt uppdrag.

Varför Doktorsjouren?

Vi har ett långsiktigt engagemang.  Vår vision är att all personal förmedlad via Doktorsjouren ska  kunna känna stolthet över sitt arbete och insats.

Vår värdegrund genomsyrar vårt arbete och därför blir det naturligt för oss att ha stor transparens samt återinvestera i vården och vår personal. I grund och botten handlar vårt arbete om att förbättra vården i landet och vi hoppas kunna göra det med dig.