För dig som allmänspecialist
Hos Doktorsjouren erbjuder vi dig markandsledande villkor och du som läkare blir alltid satt i första rummet . Det är vårt ansvar att se till att du har all information som behövs inför ditt uppdrag. Allt för att det enda du ska behöva koncentrera dig på är arbetet.

Vi arbetar med legitimerade läkare, allmänläkare/distriktsläkare, läkare inom företagshälsovård och vi har uppdrag både dagtid och jour. Vi har uppdrag både på vecko-basis och med kontinuitet, i hela landet. Du väljer fritt upplägg och plats så anpassar vi uppdraget efter dig och dina önskemål.

Det finns ett skriande behov inom primärvården, både inom privat och offentlig sektor. Vi hoppas att just du vill göra en hjälteinsats hos någon av våra uppdragsgivare!

Varför Doktorsjouren?

Vi har ett långsiktigt engagemang.  Vår vision är att all personal förmedlad via Doktorsjouren ska  kunna känna stolthet över sitt arbete och insats.

Vår värdegrund genomsyrar vårt arbete och därför blir det naturligt för oss att ha stor transparens samt återinvestera i vården och vår personal. I grund och botten handlar vårt arbete om att förbättra vården i landet och vi hoppas kunna göra det med dig.